Ovlašćeni servis

Ovlašćeni servis

Vozite legendu i ona zato zaslužuje poštovanje. Proizvodi za domaćinstvo i materijali koji se koriste u industriji automobila mogu da oštete vaš Harley-Davidson®motocikl. Samo originalni Harley-Davidson®proizvodi za održavanje spoljašnjosti su posebno formulisani da se međusobno dopunjuju i bezbedno čiste vaš motocikl. Ako želite da vam motocikl uvek izgleda kao nov, koristite samo naše proizvode. Bez obzira da li želite da očistite, polirate i zaštitite motocikl ili da postavite neke detalje na njega, naši proizvodi su detaljno testirani i sertifikovani od strane naših inženjera.

Naši originalni proizvodi za održavanje spoljašnjosti su:

  • Detaljno testirani i sertifikovani od strane naših inženjera kako bi se postigli optimalni rezultati za površinu karoserije, ramova, hromiranih i ispoliranih aluminijumskih površina, vetrobrana, guma i motora
  • Kompatibilni sa svim drugim originalnim Harley®proizvodima za održavanje površina
  • Kompatibilni sa posebnim površinama
  • Savršeni za isticanje sjaja motocikla

Samo originalni Harley-Davidson®proizvodi za održavanje spoljašnjosti su posebno formulisani da se međusobno dopunjuju i bezbedno čiste vaš motocikl. Ako želite da vam motocikl uvek izgleda kao nov, koristite samo naše proizvode. Bez obzira da li želite da očistite, polirate i zaštitite motocikl ili da postavite neke detalje na njega, naši proizvodi su detaljno testirani i sertifikovani od strane naših inženjera.

Svratite do prodavnice danas kako biste videli pun asortiman proizvoda za negu površina. Vaš Harley® je to zaslužio.