Our locations

Harley-Davidson® Beograd
TC MERCATOR Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd
NOVOSTI

NOVOSTI

120 Anniversary novi modeli

120 Anniversary novi modeli

18. januara Harley-Davidson u čast svog velikog jubilje predstavio je gamu novih modela motocikala u posebnoj custom boji sa logom koji obeležava ovaj veliki jubilej. NOVA linija posvećena velikom jubileju- 120 godina obuhvata modele Fat Boy 114, Heritage Classic, Street Glide Special, Road Glide Special, Ultra Glide Limited & Tri Glide u specijalnoj boji 120 godina Heirloom Red, sa pratećim prelepim 120 godina bedžom na rezervoaru. Modeli su izradjeni u limitiranom broju.

Pročitajte još
Budapest

Budapest

120 godina LEGENDE! Evropska proslava od 22-25. JUNA 2023 u Budimpešti okupiće stotine hiljada harlejaša i ljubitelja Harley-Davidson legende na velikoj proslavi u centru madjarske prestornice. Dani odličnih koncerata, pratećeg sela sa štandovima za prodaju opreme i garderobe kao i restorana na otvorenom. Izložbe i takmičenja u kastomizaciji najlepših i najatraktivnijih motora kao i prilika da se prijavite za neku od organizovanih demo vožnji.

Pročitajte još
NIGHTSTER

NIGHTSTER

Harlei-Davidson® Nightster™ motocikl je sledeće poglavlje u nasleđu Harlei-Davidson Sportster™ – skok napred u performansama i dizajnu izgrađen na temeljima postavljenim pre 65 godina.

Pročitajte još
ZIMOVNIK

ZIMOVNIK

Neka Vas motorcikl provede zimu na sigurnom mestu. Uz nas nadzor i negu sacekace prolece spreman za daleka putovanja! Broj mesta je ogranicen.

Pročitajte još
HOG ponovo vozi!

HOG ponovo vozi!

HOG Chapter Srbija ponovo kreće na put. Željni avanture, druženja i vetra u kosi kreću na još jedno putovanje 20.maja. Druženje započinju u Makedoniji na Ohridu a krajnja destilnacija je Grčka, Halkidiki. Želimo im srećan put i uživanje u prvom putovanju u sezoni.

Pročitajte još
Jason Momoa & Pan America

Jason Momoa & Pan America

Zaštitno lice i velika filmska zvezda Jason Momoa je odmah nakon kratkog probnog kruga rekao Harlei-Davidson-u da želi da učestvuje u zajedničkom projektu. „Pan America je upravo motor pomoću kojeg mogu da ispunim sve svoje želje za Harlei-Davidson-om i veoma sam zahvalan što sam deo svega toga.“ rekao je Momoa. „To je najbolji avanturistički enduro koji sam ikada vozio i znam da će se i drugi slični avanturisti osećati potpuno isto.“

Pročitajte još
Nova PAN AMERICA nam stiže!

Nova PAN AMERICA nam stiže!

Da li ste spremni za avanturu uzbudljivih terena? Stvoren za one koji žele više od vožnje motocikla. Snažan, okretan, funkcionalan i pre svega zabavan. Nova Pan America stiže u Srbiju!

Pročitajte još
GOOD LUCK CHARM ZVONA

GOOD LUCK CHARM ZVONA

Ova zvona, poznata u motociklističkim krugovima kao Gremlin zvona ili Čuvar zvona, svojevrsni su GOOD LUCK CHARM za vozače motocikala. Kaže se da ih zvono štiti tokom putovanja, kao amajlija.

Pročitajte još
AMERICAN CREW & HARLEY-DAVIDSON
OTVOREN JE NOVI HARLEY-DAVIDSON CENTAR

OTVOREN JE NOVI HARLEY-DAVIDSON CENTAR

​Od 15.septembra su otvorena su vrata NOVOG Harley-Davidson Beograd centra u Bulevaru umetnosti 4, MERCATOR centar - Novi Beograd! DOBRODOŠLI!

Pročitajte još