Our locations

OSNOVNA OPREMA ZA VOŽNJU

OSNOVNA OPREMA ZA VOŽNJU

Bez obzira na to gde ste krenuli, mi imamo opremu da vas tamo dovedemo. Osmišljen imajući klijente u vidu, asortiman naših proizvoda je prilagođen kako bi se obezbedila bezbednost, udobnost i sigurnost. Od klasičnih kožnih jakni do kaciga, zaštitnih naočara i rukavica, možete da prilagodite svoj stil kao i motocikl.

KACIGE

Kacige su najvažniji deo bezbednosne opreme. Statistički podaci pokazuju da se procenat smrtonosnih povreda glave dramatično smanjuje kada se kacige pravilno nose i zato je veoma važno da kupite jednu za sebe.

Zašto onda ne biste došli do nas, a mi ćemo proveriti da li vam kaciga odgovara, koliko je stara i da li je oštećena.

KOŽNA ODEĆA

Naša odeća od kože je dizajnirana da vam pruži tačno ono što želite, na putu i van njega, i obuhvata i moderne i klasične stilove.

Nastala iz duge tradicije kvaliteta i performansi, naša odeća od kože će izdržati zub vremena. Koža visokog kvaliteta je potpuno obojena tako da i ako je ogrebete, i dalje će izgledati odlično.

Posetite prodavnicu da biste saznali više.

POSEBNA SPORTSKA OPREMA

Veoma je važno da izgledate dobro i kada ne vozite motocikl i da se dobro osećate na njemu, tako da smo napravili veliki asortiman posebne sportske opreme koja je savršena da se nosi kao donji sloj odeće dok vozite.

Korišćenjem najnovijih tehnologija, materijali posebne sportske odeće omogućavaju vam da održavate temperaturu tela, .da se rashladite i budete suvi tokom celog dana.

OSNOVNA BEZBEDNOSNA OPREMA

Bez obzira na vremenske uslove ovo su neophodne stvari za bezbednu vožnju. Bez obzira da li želite da vam bude udobno čak i kada vam vremenski uslovi ne idu na ruku ili želite da vas drugi vozači na putu uoče, naša oprema za vožnju koristi najnovije tehnologije kako biste bili zaštićeni i bezbedni tokom vožnje.

Nudimo odeću sa grejačima i jakne za vožnju od mrežastog materijala, kao i veliki asortiman vodootporne odeće i odeće za različite vremenske uslove što vam omogućava da vozite u svim klimatskim uslovima.