Our locations

Harley-Davidson® Beograd
TC MERCATOR Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd
NOVOSTI

KOMPANIJA HARLEY-DAVIDSON PREDSTAVLJA POTPUNO NOVU PLATFORMU KAKO BI INSPIRISALA NOVU GENERACIJU GLOBALNIH VOZAČA

Model Street 750 odlikuje se novim, tečnošću hlađenim Revolution X motorom i Dark Custom stilom

OKSFORD, UJEDINJENO KRALJEVSTVO (24. mart 2014.) – Harley-Davidson® (NYSE: HOG) nastavlja svoj monumentalni uspeh, započet projektom RUSHMORE, predstavljanjem novog Dark Custom™ motocikla namenjenog mladim, urbanim vozačimaširom sveta.

Harley-Davidson Street™ 750 motocikl – prvi Harley-Davidson model sa potpuno novom platformom u poslednjih 14 godina – namenjen urbanim okruženjima, odlikuju potpuno novi, tečnošću hlađeni Revolution X™ pogon, okretna agilnost i zvuk i izgled koji svima daju do znanja da je u pitanju originalni Harley-Davidson model.

„Ovo je najnoviji motocikl našeg Dark Custom asortimana, koji je doprineo da postanemo najprodavanija marka motocikala među mladim vozačima u SAD u proteklih pet godina“, izjavio je Met Levatić, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Harley-Davidson Motor Company. „Novi model Street 750 projektovan je nakon hiljada sati rada na predlozima mladih vozača u gradovima širom sveta. Ti predlozi su nas vodili, kako u pogledu izgleda, tako i u pogledu mogućnosti koje ovaj motocikl pruža. To je dokaz da odgovaranje na potrebe potrošača nastavlja da bude ključni pokretač procesa razvoja naših proizvoda.“

Urbani, autentični Harley-Davidson

Harley-Davidson model Street 750 namenjen je za urbano okruženje. Odlikuje ga nov motor Revolution X koji je projektovan tako da odgovori na zahteve gustog saobraćaja okretnom agilnošću uz trenutno reagovanje na gas kako bi se izbeglo zaglavljivanje ugradskim gužvama.

Revolution X motor je smešten u novu, usku i vitku šasiju sa vrlo nisko postavljenim sedištem, novim vešanjem i velikim hodom upravljača koji pruža pouzdanost i upravljivost pri tesnim skretanjima i brzim pokretima. Motocikle sa oznakom Dark Custom odlikuje vrhunski, minimalistički stil koji kao prazno platno omogućava da ga vozači sami prilagode.

„Harley-Davidson model Street 750 je osmišljen tako da se uspešno nosi sa jedinstvenim izazovima sa kojima se susreću vozači u evropskim gradovima. On spaja okretnu upravljivost, jedinstven Dark Custom stil i trenutnu snagu koja vozačima pomaže da iza sebe ostave automobile, autobuse i taksivozila zaglavljene u gradskim gužvama“, izjavio je Metju Not, portparol i menadžer za komunikacije kompanije EMEA, Harley-Davidson Europe. „Ovaj najnoviji model Harley-Davidson motocikla osmišljen je tako da zadovolji upravo potrebe urbanih vozača i predstavlja idealan način da otkrijete svoj grad sa stilom.“

215e10f35bd082306eff5f393068d658_d8a8e0d183aedbfe.jpg